Product filters

Kleur
Prijs

 – 

  • ‎€10
  • ‎€285

Lifestyle

Muud

Wij zijn een van oorsprong Deens bedrijf, dat zich richt op het maken van luxe leren handgemaakte accessoires. Door onze Deense oorsprong, zie je in onze ontwerpen de Scandinavische invloeden goed terug. Een Scandinavisch design kenmerkt zich door elegante, strakke en tijdloze aspecten. Door onze Scandinavische ontwerpmentaliteit, konden we goed inspelen, op de vraag naar stijlvolle en functionele accessoires uit verschillende branches. Door het succes van onze eerste collecties en, onze toewijding om hoogwaardige luxe accessoires te maken, zijn we onze collecties steeds meer gaan uitbreiden. Tegenwoordig verkopen we accessoires voor handwerksters, koks en accessoires voor dagelijks gebruik. Hierbij houden we de focus op het combineren van functionaliteit met een tijdloze stijlvolle uitstraling. Daarnaast hebben we een oprechte passie voor vakmanschap en duurzaamheid. Al onze producten zijn daarom handgemaakt en hebben een lange levensduur. Onze producten zijn dan ook een goede investering, waar je lang plezier van hebt.

 

Lifestyle

Onze collectie lifestyle artikelen bestaat uit verschillende schoudertassen, toilettassen, opberghoezen voor elektronicaproducten en andere handige opbergers. Bij het ontwerpen van deze producten hebben we de focus gelegd op functionaliteit. Onze schoudertassen en toilettassen hebben daarom verschillende handige opbergvakken en zijn gemakkelijk om mee te nemen. Sommige schoudertassen kun je zelfs op meerdere manieren dragen. De toilettassen zijn daarnaast gemakkelijk schoon te maken, omdat ze een polyester binnenkant hebben.

 

Bij het ontwerpen van onze opberghoezen voor elektronicaproducten en onze andere handige opbergers, hebben we er vooral opgelet, dat onze producten genoeg bescherming bieden tegen beschadigen. Zo hebben bijna al onze elektronicahoezen een Neopreen binnenkant, om krassen te voorkomen, en zijn al onze lifestyle producten waterafstotend. Ook is ons strakke Deense design met Scandinavische invloeden goed terug te zien in de ontwerpen. Hierdoor hebben al onze lifestyle producten een luxe en stijlvolle uitstraling.

 

Herkomst producten

Het leer dat wij gebruiken voor het maken van onze producten is afkomstig van melkkoeien uit India. We hebben gekozen om dit leer te gebruiken, aangezien de kwaliteit van dit leer erg hoog is en de koeien in India een goed leven hebben. In India worden koeien als heilige wezens gezien, en lopen ze vrij rond over straat. De reden dat de koe in India als heilig wordt beschouwd, is omdat Hindoes geloven dat een van hun goden Shiva de gedaante van een koe aan kan nemen. Daarnaast spelen koeien een belangrijke rol in het onderhoud en het overleven in een agrarische samenleving. In India wordt net zoals hier de melk van een koe gedronken, en wordt er boter en yoghurt van de melk gemaakt. Daarnaast hebben de boeren in India de koeien nodig, voor de bemesting van hun land, wordt er ook brandstof gemaakt van hun mest en wordt door sommige mensen zelfs de urine van koeien gedronken als medicijn.

Voorraad
Muud opbergdoos Evita XL
170,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud opbergdoos Evita
145,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud opbergdoosje Emeli
27,50
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud tas Enturn
145,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud tas Marina
145,00 (incl.)
Voorraad
Muud Hee XL
20,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud shopper Sara
160,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud shopper Hiba
145,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud koker Holly
45,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud koker Mountain XL
60,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
10,50
Voorraad
Care & Clean Effekt - leder onderhoud
10,50