Product filters

Kleur
Prijs

 – 

  • ‎€3
  • ‎€295

Handwerken

Muud

Wij zijn een van oorsprong Deens bedrijf, dat zich richt op het maken van luxe leren handgemaakte accessoires. Door onze Deense oorsprong, zie je in onze ontwerpen de Scandinavische invloeden goed terug. Een Scandinavisch design kenmerkt zich door elegante, strakke en tijdloze aspecten. Door onze Scandinavische ontwerpmentaliteit, konden we goed inspelen, op de vraag naar stijlvolle en functionele accessoires. Deze accessoires werden al snel ontdekt, door mensen uit de handwerk-community. Aangezien ook hier de behoefte was naar stijlvolle functionele accessoires, om handwerkbenodigdheden in op te bergen en in mee te nemen. Zo is de collectie ‘Muud knitting’ ontstaan. Met deze lijn accessoires, richten we ons op ultieme uitrusting voor iedereen die van handwerken houdt. Bij het ontwerpen van deze lijn hebben we gebruik gemaakt van de handwerkervaring binnen ons eigen team en hebben we met verschillende handwerkliefhebbers gesproken. Hierdoor hebben we de functionaliteit van onze handwerk accessoires weten te optimaliseren. Ook blijft ons unieke tijdloze Deense design met Scandinavische invloeden goed terug te zien, in de handwerkcollectie.


Handwerkcollectie

Onze handwerklijn bestaat uit haak- en breitassen, handwerk etuis, handwerkaccessoires en leren labels. Bij het ontwerpen van deze collectie is de focus gelegd op functionaliteit. Onze handwerktassen en etuis zijn hierom verkrijgbaar in meerdere formaten en hebben verschillende vakjes voor het overzichtelijk op bergen van losse handwerkbenodigdheden. Daarnaast hebben we verschillende accessoires ontworpen, zoals kokers voor haak- en breinaalden en opbergdoosjes en hoesjes voor kleine handwerkbenodigdheden, zodat deze spullen niet beschadigen of zoekraken in je tas. Door verschillende producten te combineren uit onze handwerkcollectie kan jij, al jouw handwerkproducten op een stijlvolle, overzichtelijke en veilige manier opbergen. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Het hoogwaardige leer zorgt ervoor dat onze Muud producten erg stevig zijn, en een lange levensduur hebben. De producten uit onze handwerkcollectie zijn dan ook een goede investering, waar jij als handwerkliefhebber lang plezier van kan hebben.

Herkomst producten

Het leer dat wij gebruiken voor het maken van onze producten is afkomstig van melkkoeien uit India. We hebben gekozen om dit leer te gebruiken, aangezien de kwaliteit van dit leer erg hoog is en de koeien in India een goed leven hebben. In India worden koeien als heilige wezens gezien, en lopen ze vrij rond over straat. De reden dat de koe in India als heilig wordt beschouwd, is omdat Hindoes geloven dat een van hun goden Shiva de gedaante van een koe aan kan nemen. Daarnaast spelen koeien een belangrijke rol in het onderhoud en het overleven in een agrarische samenleving. In India wordt net zoals hier de melk van een koe gedronken, en wordt er boter en yoghurt van de melk gemaakt. Daarnaast hebben de boeren in India de koeien nodig, voor de bemesting van hun land, wordt er ook brandstof gemaakt van hun mest en wordt door sommige mensen zelfs de urine van koeien gedronken als medicijn.

Voorraad
Muud handwerktas Cleo
95,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud schouderband Caia
27,50 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud bevestiging Caisa
13,50 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud Gimo
180,00 (incl.)
Kleur: Croco - Limited edition, Whisky, Zwart
Voorraad
Muud sleutelhanger Dace
18,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud portemonnee Daisy
35,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud portemonnee Dallas
27,00 (incl.)
Kleur: Whisky
Voorraad
Muud tas Donna
120,00 (incl.)
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud etui Riva
59,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud etui Effi
115,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud naaldenmapje Edy
20,00
Kleur: Whisky, Zwart
Voorraad
Muud etui Elona
75,00
Kleur: Whisky, Zwart